Larenseweg, Markelo

Type: Rood voor Rood

Op een mooie locatie, landelijk in het buitengebied van Markelo is in het kader van de rood voor rood regeling een royale bouwkavel gerealiseerd van maar liefst ca. 3.680 m² met de mogelijkheid de kavel uit te breiden met nog eens ca. 3.610 m². De bouwkavel is gepositioneerd aan het einde van een doodlopende weg te midden van een agrarisch gebied.

Deze kavel is in 2018/2019 ontwikkeld vanuit een “rood voor rood” procedure; de ruimtelijke ordeningsprocedure – een switch van de bestemming “agrarisch erf” naar WONEN – is inmiddels afgerond (bestemmingsplan “Buitengebied Hof van Twente). Er is alleen nog een bouwaanvraag nodig voor het bouwen van een royale vrijstaande woning met een inhoud van 750 m3 alsmede een bijgebouw met een omvang van 150 m2.

Wilt u ook wonen in het prachtige buitengebied van Markelo? Neem dan contact met de Keujer Makelaars in Markelo. Zij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina