Middenplein Enter

Type: In Uitvoering

Middenplein in Enter, het bruisende hart van Enter, verbindt de noord- en zuidzijde van de Dorpsstraat met elkaar. Het Middenplein omvat straks, nadat fase 2 is afgerond, 8200 m² met ruimte voor winkels, commerciële units en 20 appartementen. Inmiddels is fase 1 afgerond en fase 2 gestart.

Fase 2 bestaat uit de bouw van meerdere luxe appartementen alsmede ruime bedrijfsruimten. Alle zes luxe appartementen zijn verkocht en de bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen. Ook de laatste beschikbare bedrijfsruimte van maar liefst ruime 400 m2 is verkocht. Deze bedrijfsruimte kijkt uit op het gezellige Middenplein. De ruimte biedt vele mogelijkheden en kan naar eigen inzicht ingedeeld worden. De verwachting is dat begin 2022 deze bedrijfsruimte in gebruik zal worden genomen.

“Middenplein, het bruisend hart van Enter”

Fase 1 is inmiddels volledig afgerond. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van fase II met daarin ook weer een combinatie van wonen en werken.

 

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina