Middenplein Enter

Type: In Uitvoering

Middenplein in Enter, het bruisende hart van Enter, verbindt de noord- en zuidzijde van de Dorpsstraat met elkaar. Het Middenplein omvat straks, nadat fase 2 is afgerond, 8200 m² met ruimte voor winkels, commerciële units en 20 appartementen. Inmiddels is fase 1 afgerond en fase 2 gestart.

Fase 2 bestaat uit de bouw van meerdere luxe appartementen alsmede ruime bedrijfsruimten. Alle zes nieuw te bouwen luxe appartementen zijn inmiddels verkocht. Er is nog 1 grote bedrijfsruimte van maar liefst ruime 400 m2! beschikbaar. Deze bedrijfsruimte kijkt uit op het gezellige Middenplein. De ruimte biedt vele mogelijkheden en kan naar eigen inzicht ingedeeld worden. Heeft u interesse in deze laatste beschikbare bedrijfsruimte? Neemt u dan contact met ons op en we informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

“Middenplein, het bruisend hart van Enter”

Fase 1 is inmiddels volledig afgerond. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van fase II met daarin ook weer een combinatie van wonen en werken.

 

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina