Berghorst fase 2

Aan de noordkant van Enter ligt de mooie woonwijk “De Berghorst”. Een wijk die in aanbouw is met een dorps en groen karakter. De woonwijk wordt in meerdere fases aangelegd. Fase 1 is al enige tijd afgerond en in najaar 2022 zijn wij gestart met de verkoop van fase 2. Inmiddels zijn alle 22 woningen verkocht.

22 luxe en royale woningen

Binnen Berghorst fase 2 hebben wij in samenwerking met Bouwbedrijf Homan 1 vier-onder-één-kap-woning en 18 luxe en royale twee-onder-één-kap-woningen gebouwd. Bouwbedrijf Homan bestaat al 40 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio waarbij kwaliteit centraal staat.

Met kavelgroottes variërend tussen de 285 m2 en 370 m2 is dit een mooi, ruim opgezet plan.

18 luxe en royale twee-onder-één-kapwoningen

Binnen Berghorst fase 2 zijn in samenwerking met Bouwbedrijf Homan 18 luxe en royale twee-onder-één-kap woningen gerealiseerd. Moderne, energiezuinige woningen met veel leefruimte, geïsoleerde garage en standaard met een royale uitbouw van 1.20m.

Luxe en royale vier-onder-één-kapwoning

Naast de 18 twee-onder-één-kapwoningen hebben we, in samenwerking met Bouwbedrijf Homan, ook een royale vier-onder-één-kapwoning gerealiseerd. Door een zorgvuldige keuze in materiaalgebruik, geeft dit een mooie uitstraling.

Klimaat en duurzaamheid

Klimaat en duurzaamheid zijn daarnaast steeds belangrijker wordende begrippen. Zo ook in de bouw. Om energiezuinig bouwen te stimuleren, is per januari 2021 een nieuwe wet van kracht: BENG. De afkorting BENG is afkomstig van ‘Bijna Energie Neutraal Gebouw’ en bestaat uit vier energieprestatie-indicatoren.

De gerealiseerde woningen op de Berghorst overtreffen deze gestelde BENG-eisen. Zo hebben we de woningen standaard voorzien van vloerkoeling om oververhitting van de woning te voorkomen. Daarnaast hebben we gezorgd door een zorgvuldige keuze in installatiewerk voor een gebouw gebonden energieverbruik dat uitkomt op 0. Dat wil zeggen dat we de energiebehoefte van de woning hebben gedekt met opgewekte energie. Zo zijn deze woningen volledig voorbereid op een duurzame toekomst.

 

Bouwupdate:

Stel u voor dat uw droomhuis werkelijkheid wordt!

Goed nieuws! De bouw van onze prachtige woningen is in volle gang, en we zijn verheugd om te melden dat de fundamenten van de eerste 10 woningen zijn gerealiseerd. Dit is uw kans om een woning te bemachtigen in dit veelbelovende project waar u nog jarenlang van kunt genieten!

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina