Verkoop Berghorst fase 2 van start!

Aan de noordkant van Enter ligt de mooie woonwijk “De Berghorst”. Een wijk die in aanbouw is met een dorps en groen karakter. De woonwijk wordt in meerdere fases aangelegd. Fase 1 is al enige tijd afgerond en in najaar 2022 zijn wij gestart met de verkoop van fase 2.

18 luxe en royale twee-onder-een-kapwoningen

Binnen Berghorst fase 2 zullen wij in samenwerking met Bouwbedrijf Homan 18 luxe en royale twee-onder-een-kap-woningen gaan bouwen. Bouwbedrijf Homan bestaat al 40 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio waarbij kwaliteit centraal staat.

De kavelgrootte varieert tussen 285 m2 en 370 m2. Met een vanaf verkoopprijs van € 459.500, – v.o.n. bent u de trotse eigenaar van één van deze woningen (inclusief kavel).

Geïnteresseerd?

Wilt u ook wonen dichtbij het buitengebied van Enter en toch centraal ten opzichte van het dorpscentrum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden.

Verkoopbrochure

Wilt u alvast een art-impressie van deze luxe twee-onder-een-kap-woningen? Download dan hier onze brochure. Reggehave BV – Verkoop brochure

(Foto update verkochte en onder optie zijn woningen april 2023)

18 luxe en royale twee-onder-een-kapwoningen

Binnen Berghorst fase 2 zullen wij in samenwerking met Bouwbedrijf Homan 18 luxe en royale twee-onder-een-kap woningen gaan bouwen. Bouwbedrijf Homan bestaat al 40 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio waarbij kwaliteit centraal staat. Moderne, energiezuinige woningen met veel leefruimte, geïsoleerde garage en een royale uitbouw van 1.20m!

Garantie

De woningen worden standaard gebouwd met toepassing van de BouwGarant Nieuwbouwgarantieregeling Eengezinswoning 2013 van Stichting BouwGarant uit Zoetermeer.

De BouwGarant Nieuwbouwgarantieregeling Eengezinswoning 2013 beschermt kopers van nieuwbouwwoningen die in het bezit zijn van het Waarborgcertificaat tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de ondernemer tijdens de bouw.

Klimaat en duurzaamheid

Klimaat en duurzaamheid zijn daarnaast steeds belangrijker wordende begrippen. Zo ook in de bouw. Om energiezuinig bouwen te stimuleren, is per januari 2021 een nieuwe wet van kracht: BENG. De afkorting BENG is afkomstig van ‘Bijna Energie Neutraal Gebouw’ en bestaat uit vier energieprestatie-indicatoren.

De woningen die we realiseren op de Berghorst overtreffen deze gestelde BENG-eisen. Zo voorzien we de woningen standaard van vloerkoeling om oververhitting van uw woning te voorkomen. Daarnaast zorgen we door een zorgvuldige keuze in installatiewerk voor een gebouw gebonden energieverbruik dat uitkomt op 0. Dat wil zeggen dat we de energiebehoefte van uw woning dekken met opgewekte energie. Zo bent u met de aanschaf van deze woning volledig voorbereid op een duurzame toekomst.

Daarnaast komt u mogelijk in aanmerking voor een Groenhypotheek. Met een GroenHypotheek krijgt u korting op de rente wat weer scheelt in de maandlasten.

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina