Elsmoat I, Enter

De Elsmoat is een bedrijventerrein dat is gevestigd tussen Enter en Rijssen. Het omvat 24 hectare bedrijventerrein, bestemd voor lichte tot middelzware bedrijvigheid. De hectares zijn uitgesplitst door de Gemeente Wierden en Rijssen-Holten. Beide gemeenten geven 12 hectare uit. Het oostelijke deel van het bedrijventerrein ligt langs de N347 die aantrekkelijke zichtlocaties vormen. De A1 ligt op steenworp afstand en bevindt zich ten zuiden van het bedrijventerrein.

Een van de hoofdthema`s van het bestemmingsplan is water. Water staat aan de basis van het ontwerp. Open en bebouwde kavels zullen zich gaan afwisselen om zodoende een ruimtelijke omgeving te creëren. De open kavels zorgen voor het groene karakter van het gebied.

Wij zijn momenteel bezig met verschillende ontwikkelingen op de Elsmoat. Inmiddels hebben zowel Interieur Oost B.V. als Kraaijenzank Agenturen B.V. hun intrek genomen in het nieuwe kantoor met bedrijfshal langs de N347 op zichtlocatie.

 

 

 

Het gebouw is ontworpen door Studio • NL uit Hengelo en is gebouwd door Bouwbedrijf Homan uit Enter.

Open aanzicht met veel ramen.

Dit gebouw ligt in het oostelijke deel van het bedrijventerrein, langs de N347, op een aantrekkelijke zichtlocatie.

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina