Elsmoat II, Enter

De Elsmoat is een bedrijventerrein dat is gevestigd tussen Enter en Rijssen. Het omvat 24 hectare bedrijventerrein, bestemd voor lichte tot middelzware bedrijvigheid. De hectares zijn uitgesplitst door de Gemeente Wierden en Rijssen-Holten. Beide gemeenten geven 12 hectare uit. Het oostelijke deel van het bedrijventerrein ligt langs de N347 die aantrekkelijke zichtlocaties vormen. De A1 ligt op steenworp afstand en bevindt zich ten zuiden van het bedrijventerrein.

Een van de hoofdthema`s van het bestemmingsplan is water. Water staat aan de basis van het ontwerp. Open en bebouwde kavels zullen zich gaan afwisselen om zodoende een ruimtelijke omgeving te creëren. De open kavels zorgen voor het groene karakter van het gebied. Wij zijn momenteel bezig met verschillende ontwikkelingen op de Elsmoat.

Elsmoat II betreft twee nieuwe panden. Het rechter pand is het nieuwe pand voor Vloerenbedrijf Koops. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in vloeren, werkte vanuit drie verschillende locaties. Op de nieuwe locatie worden alle activiteiten uitgevoerd vanaf de Elsmoat.  Zij hebben inmiddels hun intrek genomen. Beide panden zijn gebouwd door Bouwbedrijf Homan uit Enter.

In het linker pand heeft per 1 april 2021 Villa Chocolade haar intrek genomen. Zij waren al gevestigd in Enter en zijn nu verhuisd naar deze mooie nieuwe plek. Villa Chocola is een chocolade winkel met meerdere vestigingen waar daarnaast ook online besteld kan worden.

Vooraanzicht van het nieuwe pand van Vloerenbedrijf Koops (rechts) en Villa Chocolade (links)

Het kantoor heeft een mooi “open karakter”.

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina