Elsmoat II, Enter

De Elsmoat is een bedrijventerrein dat is gevestigd tussen Enter en Rijssen. Het omvat 24 hectare bedrijventerrein, bestemd voor lichte tot middelzware bedrijvigheid. De hectares zijn uitgesplitst door de Gemeente Wierden en Rijssen-Holten. Beide gemeenten geven 12 hectare uit. Het oostelijke deel van het bedrijventerrein ligt langs de N347 die aantrekkelijke zichtlocaties vormen. De A1 ligt op steenworp afstand en bevindt zich ten zuiden van het bedrijventerrein.

Een van de hoofdthema`s van het bestemmingsplan is water. Water staat aan de basis van het ontwerp. Open en bebouwde kavels zullen zich gaan afwisselen om zodoende een ruimtelijke omgeving te creëren. De open kavels zorgen voor het groene karakter van het gebied.Wij zijn momenteel bezig met verschillende ontwikkelingen op de Elsmoat.

Elsmoat II betreft het nieuwe pand voor Vloerenbedrijf Koops. Op dit moment werkt het bedrijf dat gespecialiseerd is in vloeren vanuit drie verschillende locaties. Op de nieuwe locatie worden alle activiteiten uitgevoerd vanaf de Elsmoat. Ze hebben voor het Enterse bedrijventerrein gekozen vanwege de gunstige ligging.

De verwachting is dat Vloerenbedrijf Koops eind 2020 zijn intrek kan nemen in het nieuw te bouwen kantoor met bedrijfshal langs de N347 op zichtlocatie.

Vooraanzicht van het nieuwe pand van Vloerenbedrijf Koops

Het kantoor heeft een mooi “open karakter”.

Het pand is zo ingericht dat alle activiteiten nu vanuit Enter kunnen worden uitgevoerd.

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina