Josink Esweg, Enschede

Op bedrijventerrein Josink Es te Enschede ontwikkelen wij een bedrijfskavel van ca. 7.500 m² op een geweldige zichtlocatie direct aan de Westerval. De Westerval is één van de belangrijkste invalswegen van Enschede. De bereikbaarheid van de kavel is uitstekend. De Josink Es kent een eigen op- en afrit vanaf de Westerval en de Afinkstraat. De rijksweg A35 is gelegen op 1 minuut rijafstand.

De ontwikkeling betreft hier een modern vormgegeven bedrijfspand voorzien van 6 units bestaande uit bedrijfsruimte met kantoren, verdeeld over twee verdiepingen. De verhuurbare units (in totaal 4.567 m2) variëren van een oppervlakte van ca. 500m2 tot ruim 1000m2 kantoren en bedrijfsruimte per unit. Inmiddels is 100 % verhuurd.

Zoals bij al onze ontwikkelingen maken wij ook bij deze bouw weer gebruik van innovatieve opties zodat wij duurzaam en energiezuinig kunnen bouwen.

De Josink Es is het nieuwe visitekaartje van ondernemend Enschede en bij uitstek geschikt voor de vestiging van middelgrote bedrijven, die waarde hechten aan een bedrijfspand met uitstraling en een eigen identiteit. Moderne industriebedrijven, groothandelsbedrijven en bouwbedrijven zijn hier op hun plaats.

Impressie vooraanzicht

Impressie achteraanzicht

Impressie metselwerk

Inmiddels is de bouw afgerond en hebben de bedrijven hun intrek nemen.

Impressie indeling

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina