Kleidijk, Diepenheim

Rood voor rood regeling

Op een fantastische locatie in het buitengebied van Diepenheim, ligt het boerenerf “het Morshuis”. Een volumineuze boerderij met een eeuwenoude historie, bestaande uit een woonhuis met B&B, gelegen op een ruim erf met prachtige oude eiken en doorkijkjes naar het omliggende coulisselandschap.

Op het erf stonden verschillende bijgebouwen die in het kader van de Rood voor Rood regeling zijn gesaneerd ten behoeve van de realisatie van vier geschakelde levensloopbestendige woning en één vrijstaande woning.

Het woonhuis met inwoning en prachtige B&B “De Twentse Heerlijkheid” is inmiddels verkocht en de bestemmingsplanwijziging van “agrarisch erf” naar wonen is naar verwachting begin januari 2022 afgerond.

De kavel voor de vrijstaande woning is inmiddels verkocht en de 4 levensloopbestendige woningen zijn onder voorbehoud verkocht.

Wilt u meer weten over wonen in het prachtige buitengebied? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Bed & Breakfast ’t Morshuis is een prachtig vakantiehuis, gelegen tussen de bossen van Landgoed Weldam en kasteel Nijenhuis in het Twentse landschap.

 

Het boerenerf “Morshuis” ligt zeer centraal op ongeveer 2,5 km van Diepenheim, Goor en Hengevelde.

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina