Meenseweg, Heerde

Op een prachtige locatie gelegen tussen Heerde en Wapenveld hebben wij twee ruime bouwkavels ontwikkeld met een perceelgrootte van ca. 2.000 m┬▓!

De ontwikkelede bouwkavels zijn gelegen in de gemeente Heerde vlakbij het Apeldoornse kanaal. Deze omgeving biedt een uniek en gevarieerd landschap met uitgestrekte bos- en heide gebieden op de Veluwe. Er zijn verschillende voorzieningen op het gebied van cultuur en watersport zoals het Heerderstrand, direct gelegen aan de A50 bij Heerde, vlakbij de Veluwse bossen. Daarnaast bent u binnen 10-15 minuten in Apeldoorn of Zwolle. De bestaande ruime woonboerderij (gebouwd in 1900) is inmiddels verkocht.

Op het erf staan nu nog verschillende bijgebouwen die in het kader van de rood-voor-rood regeling zullen worden gesaneerd ten behoeve van de realisatie van de twee bouwkavels. De transitie van “agrarische bestemming” naar “wonen” is inmiddels afgerond en beide bouwkavels zijn verkocht.

Wilt u meer weten over wonen in het buitengebied? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over andere prachtige plekken en de verschillende mogelijkheden.

Prachtige omgeving vlakbij de Veluwse bossen.

Bestaande woning met verschillende mogelijkheden.

De te slopen ontsierende bebouwing ten behoeve van de Rood voor Rood regeling.

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina