Landgoed de Enkelaar en Landgoed de Meene, Markelo

Type: Rood voor Rood

Het betreft hier twee prachtige landgoederen van in totaal 16.87.40 ha, gelegen aan de voet van de Markelose- en Kattenberg, ten zuidwesten van het dorp Markelo. De landgoederen zijn grotendeels gerangschikt onder de natuurschoonwet 1928 (NSW) en bestaan uit bos, natuurlijke bloemrijke graslanden en een gedeelte aan extensief beheerde cultuurgrond. Het bestemmingsplan voor deze landgoederen is inmiddels definitief vastgesteld.

Landgoed de Enkelaar is maar liefst 7,7 hectare groot. Op deze kavel mag een landhuis/ havezate met een inhoud van minimaal 1.000 kubieke meter worden gebouwd. Grenzend aan deze kavel ligt ook nog een perceel grasland van circa 4 hectare welke optioneel kan worden bijgekocht. Dit landgoed is inmiddels verkocht onder voorbehoud.

Landgoed de Meene is 5 hectare groot. Hier mag een huis van maximaal 750 kubieke meter op worden gebouwd.

Kopers zijn vrij in hun aannemerskeuze.

Wilt u ook genieten van rust, ruimte, de natuur en het buitenleven en dat allemaal in uw eigen achtertuin? Neem dan nu contact op met de Keujer Makelaars. Zij kunnen u alles vertellen over deze unieke landgoederen.

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina