Nieuwbouw hal Vonderweg 19

Type: Gerealiseerde projecten

Op een perceel van het vroegere betonbedrijf Rouweler te Enter is het nieuwe kantoor met hal gebouwd voor Bouwbedrijf Homan en Gerbri Plastics. De betonfirma had zo’n tien hectare beschikbaar voor kandidaat-kopers. Homan en Gerbri hebben daarvan zo’n anderhalve hectare afgenomen. Hier is een pand gebouwd van 7.700 vierkante meter opslagruimte en 1.800 vierkante meter kantoorruimte.

Bij de bouw van dit pand is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en een strakke architectuur. Het pand is ontworpen door Studio • NL en gebouw door Bouwbedrijf Homan. Naast Bouwbedrijf Homan heeft ook Reggehave B.V. haar kantoor hier gevestigd.

Op een perceel van het vroegere betonbedrijf Rouweler te Enter is het nieuwe kantoor met hal gebouwd voor Bouwbedrijf Homan en Gerbri Plastics. De betonfirma had zo’n tien hectare beschikbaar voor kandidaat-kopers. Homan en Gerbri hebben daarvan zo’n anderhalve hectare afgenomen. Hier is een pand gebouwd van 7.700 vierkante meter opslagruimte en 1.800 vierkante meter kantoorruimte.

Bij de bouw van dit pand is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en een strakke architectuur.

Bouwbedrijf Homan is in 1982 van start gegaan en opgericht door Henk Homan. In 1995 kwam zijn zoon, Gerben Homan de huidige directeur van Reggehave B.V., in de zaak die in de jaren daarna geleidelijk de leiding heeft overgenomen. Mede door het initiëren van eigen planontwikkelingen is het jonge bedrijf gegroeid naar circa 35 medewerkers. Op 1 januari 2017 heeft Gerben het bouwbedrijf verkocht om zich volledig te gaan richten op projectontwikkeling.

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina