Nieuwe Wetering, Beemte Broekland

Gelegen in het prachtige buitengebied van Beemte Broekland, staat een authentieke boerderij met diverse bijgebouwen en een vrijstaande woning met vrijstaande garage. De bijgebouwen zullen in het kader van de rood voor rood regeling worden gesloopt. Hiervoor zullen in de plaats twee woningen worden teruggebouwd.

De inhoud van de woonboerderij (Nieuwe Wetering 26) is maar liefst 1606 m³ met een woonoppervlakte van 150 m². De inhoud van het woonhuis (Nieuwe Wetering 28) is 320 m³ met een woonoppervlakte van 82 m². Beide woningen zijn inmiddels verkocht.

Het erf ligt op 8 minuten afstand van de uitvalsweg A50. En op 10 minuten rijden van het dorp Vaassen, waar alle voorzieningen aanwezig zijn.

Wilt u meer weten over wonen in het prachtige buiten gebied van Beemte Broekland? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Authentieke boerderij met maar liefst een inhoud van 1606 m³.

Vrijstaande woning met eveneens een vrijstaande garage.

Deel van de te slopen schuren in het kader van de rood voor rood regeling.

Door te klikken op de volgende link vindt u welke opstallen precies gesloopt worden.

Erf ligt in de prachtige natuur maar toch dichtbij belangrijke uitvalswegen.

Door het slopen van de bestaande opstallen verkrijgen we twee zogenoemde compensatiewoningen. Dit zijn woningen die volgens het ruimte voor ruimte beleid gebouwd kunnen worden ter compensatie van de sloop van voldoende vierkante meters bedrijfsgebouwen. Hierdoor worden twee ruime kavels gerealiseerd met een landelijk karakter.

Kavel 1: een kavel met een grootte van 3.806 m² waarop een woning met bijgebouwen gebouwd mogen worden.

Kavel 2: een kavel met een grootte van 5.879 m² waarop een woning met bijgebouwen gebouwd mogen worden.

Klik hier om de het landschapsplan te vergroten.

Wilt u meer informatie ontvangen over deze kavels? Neem dan contact met ons op!

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina