Plan Zuiderstraat-Brinkstraat, Enter

Type: In Uitvoering

Bij dit plan gaat het om een voormalige boerderij ‘Peppels’, met bijbehorende schuur op het perceel aan de overzijde van de straat, hoek Goorseweg-Brinkstraat-Zuiderstraat. Het grootste gedeelte van de bestaande gebouwen is inmiddels gesloopt. Vijf van de zes woningen zijn inmiddels opgeleverd. De laatste te bouwen woning, een ruime vrijstaande levensloopbestendige woning, zal naar verwachting midden 2021 worden opgeleverd. De gehele bouw van dit prachtige plan is uitgevoerd door Bouwbedrijf Homan uit Enter.

Bij dit plan gaat het om een voormalige boerderij ‘Peppels’, met bijbehorende schuur op het perceel aan de overzijde van de straat, hoek Goorseweg-Brinkstraat-Zuiderstraat. De bestaande gebouwen zijn gesloopt en de bouw voor 5 levensloopbestendige woningen is inmiddels afgerond. Op de laatste (vrijstaande) kavel wordt binnenkort gestart met de bouw van de laatste woning. Naar verwachting zal deze woning in de tweede helft van 2021 opgeleverd worden.

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina