Wellenberg, Wijhe

In het buitengebied tussen Wijhe en Heino, ligt een prachtig gelegen én goed onderhouden vrijstaande woning. De woning is gesitueerd op circa 3.500 m² eigen grond en gelegen op een rustige locatie met weids uitzicht en toch dichtbij Zwolle, met alle gemakken van een moderne stad. Deze woning is inmiddels verkocht.

Rood-voor-Rood
Op hetzelfde erf zijn twee rood-voor-rood-kavels gecreëerd. De kapschuur en de potstal zijn gesloopt en aan de zijde waar de kapschuur zich bevond, zijn twee nieuwbouwkavels gerealiseerd. De kavels hebben een rustige ligging met een riant uitzicht over landerijen. Daarnaast bevindt de plek zich nabij stedelijke voorzieningen.

Bestemmingsplan
Conform het voormalig bestemmingsplan betrof de bestemming agrarisch. Inmiddels is het rood-voor-rood traject afgerond en is de bestemming ‘wonen’ geworden.

Beide bouwkavels zijn inmiddels verkocht. Wilt u meer weten over wonen in het buitengebied? Neem dan contact met ons op en wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Prachtig landelijk gelegen.

Nabij stedelijke voorzieningen.

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina