Woon-/ werkcomplex Dreijerink

Type: Gerealiseerde projecten

Dichtgespijkerde ramen, graffiti en op de bovenverdieping ruiten die waren ingegooid. Het pand Dreijerink aan de Dorpsstraat in Enter, een voormalig zalencentrum, ging zienderogen achteruit. In de loop van de jaren zijn er verschillende plannen geweest voor het pand. Meerdere keren zonder succes.

In 2011 kon er dan eindelijk gestart worden met de bouw van het woon/werkcomplex “Dreijerink” aan de Dorpsstraat 141 te Enter. Dit project omvat een combinatie van winkels en kantoren op de begane grond met appartementen en penthouses op de bovenliggende verdiepingen. Ook hier is gewerkt met eerste kwaliteit materialen en oog voor verfijnde details, zoals karakteristieke buitensteen, authentieke hardgebakken pannen, hardhouten ramen en kozijnen, gebruik van hardsteen en fraaie topgevels. De bouw van dit woon/ werkcomplex is uitgevoerd door Bouwbedrijf Homan uit Enter.

In 2011 kon er dan eindelijk gestart worden met de bouw van het woon/werkcomplex “Dreijerink” aan de Dorpsstraat 141 te Enter. Dit project omvat een combinatie van winkels en kantoren op de begane grond met appartementen en penthouses op de bovenliggende verdiepingen. Ook hier is gewerkt met eerste kwaliteit materialen en oog voor verfijnde details, zoals karakteristieke buitensteen, authentieke hardgebakken pannen, hardhouten ramen en kozijnen, gebruik van hardsteen en fraaie topgevels.

Foto’s oude pand Dreijerink en foto’s nieuwe pand Dorpsstraat 141

Geïnteresseerd om samen een project te realiseren?

We denken graag in kansen en werken oplossingsgericht. Wilt u weten wat wij voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op.

Ga naar de contactpagina